Uw situatie, onze zorg!
Wij brengen uw financiele situatie samen met de schuldeisers in kaart waarna wij altijd met een passende oplossing voor uw financien komen!
Ons streven!
Wij streven ernaar dat u binnen drie jaar schuldenvrij en weer financieel onafhankelijk bent!
Schuldenvrije toekomst!
Werken aan een schuldenvrije toekomst en het gevoel ervaren dat u niet alleen aan het werk bent voor schuldeisers!
Wat is onze werkwijze?
Stap 1: U kunt zich aanmelden via het contact formulier. Na uw aanmelding nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak met u in te plannen. Uiteraard mag u ons ook zelf bellen; het telefoonnummer staat vermeld onder het kopje contact.

Stap 2: Tijdens de afspraak nemen wij uw hele financiele situatie onder de loep. Dit houdt in dat wij graag inzage krijgen in uw totale inkomen, uitgaven en schulden. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken of het bemiddelingstraject haalbaar is en bespreken tijdens dit gesprek de mogelijkheden voor een oplossing.

Stap 3: Als blijkt dat uw schulden binnen maximaal drie jaar af te lossen zijn dan zal het bemiddelingstraject door De Schuldhulp Coach opgestart worden. Uw schuldeiseres worden aangeschreven en De Financiele Coach zorgt ervoor dat de betalingen elke maand volgens afspraak worden voldaan.

In geval van vol inkomens beheer worden al uw vaste lasten betaald en u ontvangt uw leefgeld wekelijks op uw eigen rekening. In geval van budgetbeheer betaald u uw vaste lasten zelf en uw werkgever of uitkerende instantie zorgt ervoor dat wij elke maand het afgesproken bedrag voor het aflossen van uw schulden ontvangen. Vervolgens storten wij dit bedrag over naar uw schuldeisers. Op deze manier creeren wij weer overzicht en rust en zorgen ervoor dat u binnen maximaal drie jaar weer schuldenvrij bent.